Klikk på liker og følg med på våre tilbud og service på Facebook: 
 
    Områdesikring
    Veibommer
    Rekkverk
    Gjerder
    Vedlikehold

    Om oss
    Kontakt oss

 
 Du er her:  Forsiden : Områdesikring : Rekkverk

Rekkverk


 Rekkverk med sveitsisk presisjon
STICK-IT
er den beste løsningen for rekkverk og områdeavgrensning i rustfritt stål.

STICK-IT rekkverk setter du sammen av ferdige deler i rustfritt eller syrefast stål. Noen av delene finnes også i gullfarget rustfritt stål. Byggesystemet egner seg ypperlig til rekkverk og områdeavgrensing innendørs og utendørs. Alle deler er av høy kvalitet og med et design tilpasset både moderne og klassisk arkitektur. Delene kan kombineres med håndløpere i tre og innfelt glass eller fyllinger i perforert stål. Godt egnet i hus og hytte, kontor- og industribygninger og alle offentlige bygninger, samt innvendig i skip.

STICK-IT rekkverk gir deg en prisgunstig og estetisk løsning med en finish du vanskelig kan oppnå ved konvensjonelle sveiste rekkverk. Vi har markedets beste overflatefinish og design.

STICK-IT rekkverk er enkle å montere sammen. Her er dreide passninger. Vi benytter liming av skjøtene i stedet for sveising. Denne teknologi har vært benyttet i fly og avansert industri i over 30 år.

STICK-IT er utviklet i Sveits og har vært i markedet fra 1993. Produktet har sveitsisk presisjon og høye kvalitetsnormer. Gode logistikkløsninger i kombinasjon med produksjon i Østen gir kunden et konkurransedyktig produkt sett opp mot helsveiste løsninger, i rustfritt eller i lakkert svart stål.
 
 Gå tilbake til forsiden
| | Mer
Din Dataløsning EPS    Port og Gittersystemer AS, Postboks 87, 3481 Tofte - kontakt oss - Telefon 921 69 552 mellom 9-16 hverdager
© 2023  Din Dataløsning EPS | Firmawebben | Rasehund   -  logg inn