Klikk på liker og følg med på våre tilbud og service på Facebook: 
 
    Inspeksjonsluker
    Kjøleromsdører
    Branndører
    Skyvedører
    Pendeldører
    Slagdører
    Dørautomatikk
    Sikkerhetsdører

    Om oss
    Kontakt oss

 
 Du er her:  Forsiden : Dører : Sikkerhetsdører

Sikkerhetsdører fra Daloc

Det er forskjell på sikkerhetsdører og “sikkerhetsdører”.

Vår konstruksjon er basert på lang erfaring innen sikkerhet og moderne teknikk. For å kunne gi deg maksimal trygghet er alle dørmodellene testet, sertifiserte og produksjonskontrollerte. Og den patenterte grunnkonstruksjonen av dørbladet og -karmene av stål, oppfyller gjeldende klassifiseringskrav til brann-, lyd- og innbruddssikkerhet. Men først og fremst finnes kunnskapen i de mange og unike detaljene. Alle detaljene bidrar til å skape både et tryggere og mer trivelig bomiljø. Les mer om hva som gjør Daloc til markedets mest avanserte sikkerhetsdør. Det er snakk om din egen trygghet og trivsel.Dårlige nyheter for alle innbruddstyver.
Med en Daloc sikkerhetsdør kan du ta livet med ro. Flere lag stålplater og mineralull sammen med innvendige forsterkninger gir en svært sterk dørkonstruksjon. Sammen med flerpunktslåsen og de hakeformede sikkerhetstappene i bakkant, gir det totalt fem punkter som forbinder dørblad med karm. Dette gjør det nærmest umulig for tyven å bryte seg inn.

En god sikkerhetsdør kan være forskjellen mellom liv og død.
Hvis det begynner å brenne i huset, er en Daloc sikkerhetsdør den beste beskyttelsen du kan ha. Dørbladet og stålkarmen i kraftig metall omslutter isoleringen av mineralull og de innvendige forsterkningene. Dette betyr at ilden stoppes fra å trenge gjennom i minst 30 minutter. En tidsfrist som kan redde både liv og eiendom.

Like flott som sikker.
Hvis du bytter til en sikkerhetsdør i stål, skal du ikke nødvendigvis gå på kompromiss med utseendet. Vår stolthet ligger både i sikkerheten og i designen. Materiale av høyeste kvalitet, vakre detaljer og skandinavisk, stilren design skaper et eksklusivt utseende. I tillegg til den vakre designen, bidrar det slitesterke materialet til at døren er svært holdbar. I tillegg kan du velge mellom flere attraktive farger og mønster.

Det er like viktig å stoppe røyken som ilden.
Når det brenner, er som oftest røyken og giftgassen farligere enn flammene. Med en Daloc sikkerhetsdør minimerer du risikoen for at røyken og giftgassene trenger inn fra den røykfylte trappeoppgangen. Dørbladet og -karmene i stål holder formen slik at tettheten i døren holder seg, og tetningslisten i sporet hindrer røyken i å finne veien inn gjennom eventuelle sprekker.

Stenger ute uønskede lukter.
Mange mennesker plages med sigarettrøyk og andre ubehagelige lukter fra trappeoppgangen, og de tror at problemet ligger i dårlig ventilasjon eller isolering. En Daloc sikkerhetsdør er definitivt den beste beskyttelsen mot dette. Både dørbladet og stålkarmen er isolert med mineralull. I tillegg er både karmen og terskelen utstyrt med tetningslister. Dette danner en tett og formstabil konstruksjon som hindrer matos og kald trekk m.m. fra å trenge inn i leiligheten.

Du hører forskjellen med en gang.
Når du bytter til en Daloc sikkerhetsdør av stål, hører du forskjellen med en gang. Eller retter sagt, du hører ikke noe. Sammen med dørbladet og -karmen i metall, omslutter tetningslisten isoleringen av mineralull og de innvendige forsterkningene. Den motstandskraftige konstruksjonen kveler skrik og skrål fra trappeoppgangen og skaper en behagelig lydkomfort.

Skandinavias ledende produsent fører an i utviklingen.
Familiebedriften Daloc har produsert klassifiserte dører i mer enn 60 år. Dører som beskytter mennesker og eiendom mot brann, lyder og innbrudd, uansett om de er laget av stål eller tre. Solid kunnskap og lang erfaring gjør at vi i dag fører an i utviklingen av klassifiserte dører av stål og tre. Vi har alltid hatt som mål å inspirere, overraske og overgå oss selv. På den måten lykkes vi stadig vekk i å ta nye steg i utviklingen av hvordan dørene kan se ut og fungere.


 
 Gå tilbake til forsiden
| | Mer
Din Dataløsning EPS    Port og Gittersystemer AS, Postboks 87, 3481 Tofte - kontakt oss - Telefon 921 69 552 mellom 9-16 hverdager
© 2023  Din Dataløsning EPS | Firmawebben | Rasehund   -  logg inn