Klikk på liker og følg med på våre tilbud og service på Facebook: 
 
    Prido industriporter
    Ryterna industriporter
    Garasjeporter
    Hurtigporter
    Portåpnere
    Treporter og dører
    Stålporter
    Branngardiner

    Om oss
    Kontakt oss

 
 Du er her:  Forsiden : Porter : Hurtigporter

Hurtigporter

 
Bildet viser en vanlig hurtigport i bruk.

Hurtigporter - stort utvalg - topp kvalitet

Velg hurtigport der hvor en port går ofte opp og igjen. En hurtigport er en type port som tåler åpningsfrekvensen og som minimerer draget gjennom åpningen.

Porten er produsert av PVC-belagt vev av transportbåndskarakter, som er veldig slitesterkt og tåler de fleste kjemikaler. Den er også behandlet slik at den ikke er statisk, det er med på å forhindre at porten tiltrekker seg vann og urenheter, da får den heller ikke en svart hinne på duken.

Alle hurtigporter har en åpningstid med ca 1 m/s. Det er fem ganger raskere enn en vanlig port. Tanken med en hurtigport er jo at den skal være så mye som mulig igjen, og at portens åpningshastighet og åpningsutsyr skal være tilpasset for og nå det målet.

Det blir også helt tett rundt porten, fordi den er tettet med gummilist i karmene, portens overkant, mot gulvet og ut i hjørnene. "Ingen musehull".

Hurtigport AR0041er en moderne konstruksjon som med gjør trafikken smidig på arbeidsplassen og bidrar til et bedre arbeidsmiljø ved å redusere støv, trekk og støy.

Klikk her for å lese mer om hurtigport AR0041.
 Hurtigport AR0031 er en moderne konstruksjon som gjør trafikken smidig på arbeidsplassen og bidrar til et bedre arbeidsmiljø ved å redusere støv, trekk og støy.

Klikk her for å lese mer om hurtigport AR0031.Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale!
 
 Gå tilbake til forsiden
| | Mer
Din Dataløsning EPS    Port og Gittersystemer AS, Postboks 87, 3481 Tofte - kontakt oss - Telefon 921 69 552 mellom 9-16 hverdager
© 2021  Din Dataløsning EPS | Firmawebben | Rasehund   -  logg inn