Møt mannen bak firmaet

Morten Kaksrud

Morten Kaksrud er en dyktig entreprenør og gründer som står bak suksessen til Port og Gitter.

Med en lidenskap for sikkerhet og funksjonalitet har Morten bygget opp selskapet til å bli en ledende leverandør av veibommer, sikkerhet og port- og gittersystemer i markedet.

Hans ekspertise og innovative tilnærming har gjort det mulig for selskapet å tilby skreddersydde løsninger som oppfyller kundenes behov og forventninger.

Morten Kaksrud er anerkjent for sitt sterke engasjement for kvalitet, pålitelighet og kundeservice, og hans visjon har vært avgjørende for suksessen til Port og Gitter.

Vår misjon

Trygg, solid, og skreddersydd beskyttelse

Port og Gitter er et veletablert og anerkjent firma som spesialiserer seg på levering av høykvalitets port- og gittersystemer.

Med en lang historie innen bransjen har selskapet opparbeidet seg et sterkt rykte for sin ekspertise, pålitelighet og skreddersydde løsninger.

Port og Gitter tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert industriporter, garasjeporter, sikkerhetsgitter og andre tilpassede sikkerhetsløsninger.

Ved å kombinere innovasjon, funksjonalitet og holdbarhet har selskapet etablert seg som en foretrukket partner for både privatkunder og bedrifter.

Med et dedikert team av fagfolk og en forpliktelse til kundetilfredshet, fortsetter Port og Gitter å være en pålitelig aktør i markedet og levere kvalitetsløsninger som sikrer trygghet og beskyttelse.

FYLL UT NEDENFOR, SÅ TAR VI KONTAKT MED DEG!

La oss gjøre dette!

    Fyll ut skjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så raskt vi kan.